[mk_gallery images=»805,806,807,664,685,687,688,689,732″ column=»5″ item_spacing=»0″ margin_bottom=»0″ disable_title=»true» pagination=»true» pagination_style=»2″ count=»5″]
[mk_page_section padding_top=»70″ padding_bottom=»50″ sidebar=»sidebar-1″]

3D-installasjoner har vært mitt spesialområde gjennom mange år. Som du ser har jeg levert store og små 3D-løsninger til en lang rekke formål.


Fra idé til konkret løsning

Jeg blir ofte kontaktet av interiørarkitekter eller byråer som trenger 3D-løsninger til arrangementer, messestands, butikkaktiviteter og events. Mange har en idé som de ikke ser løsningen på. Da har vi gjerne en fornøyelig prosess sammen der summen av vår kompetanse og ville fantasier blir en konkret, flott og realistisk løsning. Det er moro!

Det aller meste er mulig med 3D-installasjoner

Etter mer enn 25 år med ulike former og en lang rekke materialer og overflateløsninger, vet jeg at det nærmest ikke er grenser for hva man kan få til. Det er alltid en løsning på ville idéer! Materialbruken er variabel, det er bruksområdet som blir avgjørende for den endelige utføringen.

Oppbygging og overflater utføres i mange materialer

Jeg benytter materialer som kompositt, betong, polyester, epoxy og silikoner – samt en rekke forskjellige metoder og materiell for å få frem ønsket overflate og virkning.

Serieproduksjoner av 3D-figurer

Dersom en større eller mellomstor installasjon skal mangfoldiggjøres, lager jeg først en modell og så en støpeform i for eksempel silikon eller polyester, og serieproduserer det antall som ønskes. Her snakker vi selvsagt om volum som det ikke lønner seg å få produsert utenlands.

[/mk_page_section]
[mk_tab_slider tabs=»1040, 1042″]